Sevilja i Jovetić - obostrana ljubav

"Prije svega, Jovetić je na terenu pokazao kvalitet. Zatim, oduševljen je klubom i sjajno se uklopio u stil života u Sevilji. Treće, navijači su ga dočekali kao heroja, a kupio ih je odmah, golovima protiv Reala", navodi "El diario de Sevilja"
7 komentar(a)
Jovetić, Foto: AP
Jovetić, Foto: AP
Ažurirano: 11.04.2017. 16:35h

Čovjek koji ga je doveo u Sevilju - Monći, već je napustio klub, a trener koji ga je želio - Horhe Sampaoli, možda se vrati u domovinu.

Za Stevana Jovetića, međutim, nema prepreke da ostane u Andaluziji, tvrde mediji.

Prije nekoliko dana italijanski "Tutosport" je javio da će Sevilja na ljeto platiti obeštećenje Interu i za 14 miliona eura otkupiti Jovetićev ugovor, a danas priču nastavlja "El diario de Sevilja".

"Jovetić nije bio Sampaolijev, već Monćijev izbor. Monći ga je pratio godinama, ali je trener dao zeleno svijetlo. I odmah je shvatio da je uradio pravu stvar. To su vidjeli i čelnici kluba, koji će iskorisiti mogućnost da obezbijede Jovetićev transfer u ljetnjem prelaznom roku", tvrdi list.

Više je razloga zbog kojih Jovetićev ostanak u Sevilji više ne zavisi od trenera ili sportskog direktora...

"Prije svega, Jovetić je na terenu pokazao kvalitet. Zatim, oduševljen je klubom i sjajno se uklopio u stil života u Sevilji. Treće, navijači su ga dočekali kao heroja, a kupio ih je odmah, golovima protiv Reala", navodi "El diario de Sevilja".

Jovetić je od dolaska iz Intera postigao pet golova i upisao četiri asistencije, a mnogo puta je u razgovorima za španske medije istakao da uživa u klubu i među novim saigračima.

Da ga navijači zaista vole pokazuje i detalj uoči današnjeg treninga, koji je Jovetić podijelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

Bonus video: