Spektakl u najavi - Borusija dočekuje Monako

U Dortmundu će se sudariti dva talentovana i najmlađa tima u Ligi šampiona (20.45)
1 komentar(a)
Borusija Dortmund, Foto: Reuters
Borusija Dortmund, Foto: Reuters
Ažurirano: 11.04.2017. 11:24h

U Dortmundu će se sudariti dva talentovana i najmlađa tima u Ligi šampiona - spektakularan fudbal u najavi očekuje se večeras na "Vestfalenu" (20.45), kada se u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sastanu Borusija Dortmund i Monako-

S jedne strane brzonogi Pjer-Emerik Obamejang, Kristijan Pulišić i Osman Dembele, s druge Kilijan Mbape, Bernardo Silva i Radamel Falkao...

"Da li smo gledali snimak meča sa Bajernom? Nekada je najbolje dan poslije utakmice se samo naspavati. Mislim da igračima nije neophodno da im 20 puta pokažemo snimke da bi vidjeli gdje su griješili. Poslije poraza u Minhenu je bilo najvažnije da se ekipa mentalno pripremi za Monako i vjerujem da smo u tome uspjeli", istakao je trener „milionera” Tomas Tuhel, čiji je tim u subotu izgubio 4:1 u Minhenu.

„Kneževi” su uz Lester najveće iznenađenje ovogodišnje Lige šampiona, ali je činjenica i da igraju spektakularan fudbal.

"Uradili smo mnogo u Ligi šampiona ove sezone, ali nismo se zadovoljili, imamo još dosta toga da pokažemo. Borusija je iskusnija, godinama igra ovo takmičenje, ali to ne mora ništa da znači u ovom dvomeču", rekao je trener Monaka Leonardo Žardim.

Borusija je izgubila samo jednom u posljednjih 12 mečeva na svom terenu u Evropi - ima devet trijumfa i dva remija...

Bonus video: