Zof: Barsa dobro zna da Juve nije PSŽ

"Juventus je mnogo jači u nokaut fazi od Pari Sen Žermena i siguran sam da nikada sebi ne bi dozvolio da bude eliminisan nakon pobjede od 4:0. Barsa se nikada ne bi vratila u igru protiv Juvea", rekao je Zof koji jako cijeni Katalonce
0 komentar(a)
Dino Zof, Foto: Laziopolis.it
Dino Zof, Foto: Laziopolis.it
Ažurirano: 10.04.2017. 15:30h

Legendarni italijanski golman Dino Zof vjeruje da Juventus ima realne šanse da eliminiše Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona, kao i da se "staroj dami" nikada ne može desiti da ispadne iz Evrope na način na koji je to uradio Pari Sen Žermen.

Zof je, naravno, mislio na osminu finala kada je slavila sa 6:1 u revanšu i tako anulirala minus iz Pariza od 4:0.

"Juventus je mnogo jači u nokaut fazi od Pari Sen Žermena i siguran sam da nikada sebi ne bi dozvolio da bude eliminisan nakon pobjede od 4:0. Barsa se nikada ne bi vratila u igru protiv Juvea", rekao je Zof koji jako cijeni Katalonce.

"Oni nisu isti tim kakav su bili ranije, promijenili su nekoliko igrača, ali su i dalje među najboljima na svijetu. Trio u napadu Mesi-Suares-Nejmar je velika garancija, ali Juve je napredovao mnogo od onog međusobnom finala 2015. kada je Barsa pobijedila. Uz to, sada ima dva igrača top klase kao što su Gonsalo Iguain i Sami Kedira... Kada pričamo o Juveu pričamo o veoma jakom kolektivu koji je spreman da natjera Barsu da pruži sve što ima", istakao je Zof, koji je branio za "staru damu" od 1972. do 1983. godine.

Bonus video: