Eibar je najljepša priča Primere, Osasuna savladala Leganes

Baskijci su u Vigu nadigrali učesnika četvrtfinala drugog po kvalitetu kontinentalnog takmičenja, Seltu, slavili sa 2:0 i izjednačili se po broju bodova sa mnogo slavnijim komšijom, Atletik Bilbaoom
0 komentar(a)
Eibar, Foto: Twitter
Eibar, Foto: Twitter
Ažurirano: 09.04.2017. 20:53h

Najljepša priča Primere je Eibar.

Španska verzija Hofenhajma, tim iz grada sa svega 27 hiljada stanovnika, koji igra na stadionu sa svega 7.083 mjesta, od danas je na 6. mjestu, u zoni Lige Evrope.

Baskijci su u Vigu nadigrali učesnika četvrtfinala drugog po kvalitetu kontinentalnog takmičenja, Seltu, slavili sa 2:0 i izjednačili se po broju bodova sa mnogo slavnijim komšijom, Atletik Bilbaoom.

Pobjedu gostima su donijeli Kike u 13. i Pedro Leon u 51. minutu.

Сельта - Эйбар 0:2. Обзор матча. Ла Лига 2016/17. 31 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Valensija je u prvom meču nedjeljnog programa 31. kola pobijedila u gostima Granadu sa 3:1 i tako upisala treći uzastopni trijumf.

"Slijepi miševi" su na poluvremenu vodili 2:0 golovima Simonea Zaze u 19. i 21. minutu, da bi u 55. na 3:0 povisio Santi Mine.

Počasni pogodak za Granadu, koja je gotovo siguran putnik u Segundu, postigao je Esekjel Ponse u 65. minutu.

Гранада - Валенсия 1:3. Обзор матча. Ла Лига 2016/17. 31 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Osasuna je savladala Leganes (2:1), koji je uz meč više od Sportinga na pet bodova prednosti na posljednjem mjestu koje garantuje opstanak.

Las Palmas je u posljednjem meču večeri savladao Betis sa 4:1 golovima Visentea Gomesa, Kevin-Prinsa Boatenga, Žonatana Vijere i Hesea Rodrigesa iz penala..

Rafael Navaro je u 88. minutu dao posljednji gol na meču za goste iz Sevilje...

Bonus video: