Jugovići i Brazilci najveće Murinjove želje

Fred iz Šahtjora stiže na Old traford
0 komentar(a)
Mario Mandžukić, Foto: Reuters
Mario Mandžukić, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2018. 17:11h

Mančester junajted je dogovorio transfer 25-godišnjeg ofanzivnog veziste iz Šahtjora, Freda, za 50 miliona eura. "Đavoli" su dugim pregovorima uspjeli da za deset miliona snize cijhenu transfera za sjajnog Brazilca, tvrdi poslovično donbro upućeni italijanski novinar, Đanluka di Marcio.

On tvrdi da je transferom Freda Žoze Murinjo odustao od Sergeja Milinkovića Savića, koji je preskup u ovom trenutku.

Ali, kod Murinja su Jugovići i Brazilci na posebnoj cijeni, pa će, tvrdi Di Marcio, Murinjo pokušati da angažuje dvojicu igrača iz Juventusa, Marija Mandžukića i Daglasa Kostu.

Sa Kostom su stvari kristalno jasne. On je igrač Bajerna kojeg Juventus može otkupiti za 34 miliona eura, dok je cijena za druge klubove neupordivo veća. Murinjo je spreman da za sjajnog Brazilca ponudi 90 miliona eura. Juventusove želje su Pol Pogba i Sergej Milinković Savić, i nije isključeno da će dozvolitio transfer Daglasa Koste, iako se sjajno uklopio u ekipu Stare dame.

Ukoliko bude otpora u dovođenju Mandžukića, Murinjo će se okrenuti Marku Arnautoviću, napadaču Vest Hema, jer želi pored Romelua Lukakua još jednog visokog napadača.

Bonus video: