Klop: Možda je Mane završio sezonu

"Nažalost, moguće je da je završio sezonu. Ima otok na koljenu i moramo da sačekamo da bismo znali koliko je ozbiljno. Ono što je sigurno je da Mane neće igrati sjutra protiv Bornmuta", poručio je Klop
0 komentar(a)
Sadio Mane Liverpul, Foto: Reuters
Sadio Mane Liverpul, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.04.2017. 16:58h

Liverpul je ove sezone igrao najbolji fudbal kada je Sadio Mane bio u top formi, pa je povreda napadača iz Senegala nešto što u ovom trenutku najviše brine menadžera Jirgena Klopa.

Mane je povrijedio koljeno u gradskom derbiju protiv Evertona i morao je da napusti teren nakon starta Lejtona Bejnsa.

Klop nije mogao da potvrdi da će se Mane ove sezone vratiti na teren.

"Nažalost, moguće je da je završio sezonu. Ima otok na koljenu i moramo da sačekamo da bismo znali koliko je ozbiljno. Ono što je sigurno je da Mane neće igrati sjutra protiv Bornmuta", poručio je Klop.

Koliko je Senelagac bitan za igru Liverpula može da se vidi i po statistici.

Mane je ove sezone bio starter u 26 mečeva - Liverpul ima skor od 17 pobjeda, šest remija i tri poraza, a dao je čak 60 golova.

Bez Manea, ili kada nije bio u prvoj postavi, Liverpul je odigrao četiri utakmice i upisao je po dva remija i poraza uz četiri postignuta pogotka.

"Redsi" trenutno ne mogu da računaju ni na Adama Lalanu koji se povrijedio igrajući za reprezentaciju Engleske protiv Litvanija u kvalifikacijama za Mundijal.

Bonus video: