Lovćen želi nastavak serije u Bijelom Polju

66 pregleda 0 komentar(a)
Igor Marković, Foto: FK Lovćen
Igor Marković, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 31.03.2017. 17:10h

U utorak su dočekali i bez bodova ostavili lidera, a u subotu gostuju fenjerašu.

Fudbaleri Lovćena poslije pobjede nad Budućnošću (1:0) sa velikom dozom samopuzdanja ulaze u duel sa Jedinstvom, koga su ove sezone već dva puta savladali - jesenas je bilo 2:0 u Bijelom Polju, a istim rezultatom je završen duel na Obilića poljani 21. februara.

"Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj nas samo tri boda ostavljaju u borbi za opstanak" - kaže mladi lijevi bek tima iz prijestonice Igor Marković, zapažen u proljećnim izdanjima "crvenih".

"Nakon sjajnog izdanja protiv Budućnosti, želimo da potvrdimo odličnu formu."

Sjutrašnji rival Cetinjana je nanizao šest poraza, ali...

"I pored toga što su oni praktično izgubili šansu za opstanak, siguran sam da će pružiti maksimum. Pobijedili smo ih dva puta ove sezone i vjerujem da možemo i treći."

I pored toga što je Lovćen u šest proljećnjih kola izvukao 13 bodova i dalje je na sedam koraka od zone spasa. U Bijelom Polju, trener Dragan Kanatlarovski neće moći da računa na vrsnog vezistu Dejana Bogdanovića, koji je nagomilao žute kartone.

"Jasno je da ćemo od prvog minuta morati da igramo odgovorno kako bismo stigli do trijumfa. Na papiru smo favoriti, te uz isti pristup i želju za dokazivanjem kao protiv šampiona, siguran sam da važna tri boda donosimo na Cetinje" - zaključio je Marković.

Bonus video: