Jovetić: Pokušao sam sve, ali nisam mogao, ubijeđen sam da idemo u baraž

"Bio sam na terapijama i pokušao sve ne bih li mogao da odigram bar pola sata, ali, nažalost, bilo je nemoguće", napisao je Jovetić
32 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.03.2017. 21:10h

Stevan Jovetić nije mogao da pomogne našem nacionalnom timu na meču sa Poljskom, zbog povrede lista koju je doživio u srijedu na treningu.

Jovetić se emotivnom porukom oglasio na Instragramu, objasnivši da je u pitanju poveda, zbog koje se pauzira "između 10 i 14 dana".

"Bio sam na terapijama i pokušao sve ne bih li mogao da odigram bar pola sata, ali, nažalost, bilo je nemoguće", napisao je Jovetić.

As Sevilje imao je i poruku za saigrače, nakon poraza.

Nije lako naci prave rijeci nakon ovakvog poraza ali zelim da kazem da sam vise nego ponosan na sve momke !!! Zalaganje,borbenost,igra ,srce na terenu...Uz malo srece moglo je sve da se okrene u nasu korist ali to je fudbal i ja sam ubijedjen da ce nam se vratiti na nekoj drugoj utakmici.Takodje bih se posebno zahvalio nasim pravim navijacima koji su kao i uvjek bili nas vjetar u ledja i 12-i igrac ??. Istim tim navijacima bih zelio da kazem pravu istinu jer su se naslusali svakakvih gluposti.U srijedu sam zadobio povredu lista...Povreda koja zahtijeva 10-14 dana pauze,bio sam na terapijama i pokusao sve ne bih li mogao da odigram bar pola sata ali nazalost bilo je nemoguce.Ostalo nam je jos 5 utakmica,od kojih 3 igramo kuci i sve zavisi od nas ! Ja sam ubijedjen da idemo u baraž ! ❤???

A post shared by Stevan Jovetic (@sj10___) on

"Nije lako naći prave riječi nakon ovakvog poraza, ali želim da kažem da sam više nego ponosan na sve momke!!! Zalaganje, borbenost, igra, srce na terenu...Uz malo sreće, moglo je sve da se okrene u našu korist, ali to je fudbal i ja sam ubijeđen da će nam se vratiti na nekoj drugoj utakmici. Takođe bih se posebno zahvalio našim pravim navijačima, koji su, kao i uvjek, bili naš vjetar u leđa i 12. igrač", napisao je Jovetić.

I za kraj je imao poruku za budućnost

"Ostalo nam je još pet utakmica, od kojih tri igramo kući i sve zavisi od nas! Ja sam ubijeđen da idemo u baraž!", stoji u Stevanovoj poruci.

Bonus video: