Juve za Dibalu od Barse traži 120 miliona i tri igrača!

4 komentar(a)
Paulo Dibala, Foto: Reuters
Paulo Dibala, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.03.2017. 13:31h

Barselona je, navodno, donijela odluku - argentinski napadač Juventusa Paulo Dibala biće veliko pojačanje Katalonaca na ljeto, piše Mudo Deportivo.

Kako piše španski list, Barselona želi da ubrza dogovor, kako bi izbjegla da je u trci za Dibalu, eventualno, pretekne Real, koji je, takođe, zainteresovan za ovog igrača.

List navodi da je Dibala već odlučio da napusti Juve, a njegov slavni zemljak Lionel Mesi bi bio zadovoljan da on dođe u Barselonu.

Mundo Deportivo piše da je Dibala mogao već prošlog ljeta doći u Barsu da je Nejmar napustio Kataloniju.

Pošto se to nije dogodilo, Dibala je bio slobodan i da pregovara sa Realom, ali je nova intervencija Barselone, piše list, i obećanje da će biti starter nakon prve godine, uticala da Dibala odustane od Reala.

Juventus, kao prošle godine, ne želi da se liši usluga najboljeg igrača, ali će, kao u slučaju Pogbe, odlučujuća biti volja igrača.

Sportski direktor Barse Braida je, navodno, pokušao već da pregovara sa Juventusom oko Dibale, ali je iz Torina stigla vijest da šampion Serije A za Argentinca traži 120 miliona eura i još tri igrača (pominju se Maskerano, Rakitić, Andre Gomez).

No, i za kasu Barselone to je prevelika cifra, pa Dibala u novom ugovoru sa Juventusom želi da se precizira tačna suma za njegov prijevremeni raskid ugovora...

Bonus video: