U PETAK PRIJATELJSKI MEČ SA MAKEDONIJOM

Okupila se mlada reprezentacija, Murić otkazao zbog povrede

"Murić se povrijedio u subotnjem meču svog kluba, zato nećemo moći da ga vidimo ovog puta. Umjesto njega, naknadno smo pozvali Marka Novovića, čuvara mreže Zete", rekao je selektor Mojaš Radonjić
65 pregleda 2 komentar(a)
Mojaš Radonjić, Foto: Savo Prelević
Mojaš Radonjić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.03.2017. 20:39h

Uporedo sa seniorskom, okupila se i mlada reprezentacija Crne Gore - selekcija Mojaša Radonjića u petak će u Skoplju igrati prijateljski meč sa Makedonijom.

Selektor mladih za prvu ovogodišnju provjeru pred septembarski start kvalifikacija neće moći da računa na golmana Arijaneta Murića, koji bi trebalo da bude veliko pojačanje na gol-crti.

Mladi čuvar mreže Mančester sitija nije doputovao u Podgoricu zbog povrede, pa će Radonjić sačekati jun kako bi ga prvi put vodio na djelu.

"Murić se povrijedio u subotnjem meču svog kluba, zato nećemo moći da ga vidimo ovog puta. Umjesto njega, naknadno smo pozvali Marka Novovića, čuvara mreže Zete", rekao je Radonjić.

Nova generacija mlade reprezentacije trebalo je da počne kvalifikacije 13. juna duelom protiv Kazahstana na domaćem terenu, ali je taj meč pomjeren tek za kraj ciklusa.

"Mladi sokoli" sa zvaničnim mečevima zato kreću 1. septembra duelom sa Kazahstanom u Astani.

U međuvremenu, upražnjeni junski termin biće popunjen učešćem na turniru "Valerij Lobanovski", gdje će pored Crne Gore i domaćina Ukrajine učestvovati još Slovačka i Finska.

"Ovo je početak formiranja ove selekcije. Svi igrači koji su na spisku dobiće šansu u Makedoniji i na mečevima koji nas čekaju u junu", zaključio je Radonjić.