Milner ne gubi meč kada postigne gol

Džejms Milner je do sada u karijeri bio strijelac na 47 utakmica u Premijer ligi
80 pregleda 0 komentar(a)
Džejms Milner, Foto: Reuters
Džejms Milner, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.03.2017. 18:30h

Džejms Milner je do sada u karijeri bio strijelac na 47 utakmica u Premijer ligi i kad god je pogađao njegova ekipa je osvojila makar bod - vezista Liverpula je do sada u karijeri upisao 37 pobjeda i 10 remija u mečevima kada je tresao mrežu protivnika!

Milner je po tome rekorder, a istoriju je ispisao u jučerašnjem meču protiv Mančester sitija kada je na "Etihadu" bilo 1:1 kada je donio prednost "redsima" iz penala.

Momak iz Jorkšira je postigao sedam golova iz jedanaesteraca ove sezone, a niz traje od sezone 2002/03. kada je debitovao u dresu Lids junajteda.

Nakon toga je igrao i za Njukasl, Aston Vilu i Mančester siti.

Do nedjeljnog duela sa "građanima" Milner je prvo mjesto dijelio sa bivšim napadačem Darijusom Vaselom koji je 46 puta bio strijelac - ima skor od 36 trijumfa i 10 neriješenih ishoda.

Poslije njih dvojice slijede Sesk Fabregas (42 meča, 34 pobjede i osam remija), Salomon Kalu (32, 29-3), te Ojvind Leonardsen.

Norvežanin je nastupajući za Vimbldon, Liverpul, Totenhem i Aston Vilu pogađao na 28 utakmica u kojima je upisao 21 pobjedu i sedam remija.

Bonus video: