Arsenal demantuje "Bild": Nismo u pregovorima sa Tuhelom

Jedino Venger može što prije da otkloni svaku dilemu, jer navijači nestrpljivo čekaju epilog...
0 komentar(a)
Tomas Tuhel, Foto: Reuters
Tomas Tuhel, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.03.2017. 16:14h

Njemački Bild je sinoć ekskluzivno objavio, a Arsenal danas ekspresno demantovao da je u pregovorima sa Tomasom Tuhelom!

Prestižni dnevnik je lansirao informaciju da je trener Borusije u kontaktu sa čelnicima "tobdžija" koji traže nasljednika Arsena Vengera, ali...

"Te informacije jednostavno nisu tačne", saopšteno je sa "Emirejtsa".

Arsen Venger je poslije poraza od VBA u Premijer ligi rekao da "javnost ne brine, da je donio odluku i da će se brzo sve znati", ali su mediji na Ostrvu podijeljeni kada je u pitanju budućnost Francuza u pitanju - jedna strana tvrdi da će napustiti Arsenal na kraju sezone, druga da će ostati još godinu...

Tuhel je, s druge strane, trener kojeg ugovor sa "milionerima" veže do ljeta 2018. godine, pa navodni pregovori njega i Arsenala mogu da znače i da bi stigao u London tek za sezonu 2018/19.

Kako god, Arsenal je demantovao da je u kontaktu sa bilo kojim menadžerom, iako engleski i italijanski novinari redom prenose da je u toku ove sezone više puta razgovarao sa agentima trenera Juventusa Masimilijana Alegrija.

Jedino Venger može što prije da otkloni svaku dilemu, jer navijači nestrpljivo čekaju epilog.

Veliki dio njih je okrenuo leđa Vengeru, čak je najavljeno da će bojkotovati utakmice do kraja sezone.

"Ne želim da im sudim. Meni dovoljno sude, a ja nisam sudija i ne mogu odgovoriti. Svako je odgovoran za svoje ponašanje, a ja dajem najbolje od sebe. Dok god sam u klubu, bilo to još dvije, 10 godina ili četiri mjeseca, neće biti ništa drugačije. A ostali, neka pogledaju sami sebe", poručio je Venger na pitanje da li zamjera navijačima što mu više nisu lojalni.

Bonus video: