Savić vs Jovetić - prijatelji prvi put jedan protiv drugog

„Njihovo prijateljstvo zaboraviće se na 90 minuta, ali neće biti lako”, najavljuje madridska „Marka” okršaj crnogorskih internacionalaca
3 komentar(a)
Jovetić Savić, Foto: Marca.com
Jovetić Savić, Foto: Marca.com
Ažurirano: 19.03.2017. 08:38h

Atletiko i Sevilja igraju danas na „Visente Kalderonu” u Madridu direktan obračun za 3. poziciju i plasman u Ligu šampiona (16.15 sati), u utakmici koju će obilježiti prvi međusobni duel u karijeri crnogorskih reprezentativaca i velikih prijatelja, Stefana Savića i Stevana Jovetića.

„Njihovo prijateljstvo zaboraviće se na 90 minuta, ali neće biti lako”, najavljuje madridska „Marka” okršaj crnogorskih internacionalaca.

Mnogo toga zajedničkog imaju 26-godišnji Savić i 27-godišnji Jovetić. Igrali su u tri ista kluba - afirmisali se u Partizanu, nastupali za Mančester siti i Fiorentinu. Atletiko je jedini Savićev klub za koji Jovetić (još) nije igrao, kao što je Sevilja jedini Jovetićev čije boje nije nosio Savić.

Štoper Atletika jedan je od prvih koji je Jovetiću čestitao dolazak u Sevilju, poželivši mu sreću i poručivši:

"Vidimo se na terenu".

Brat moj ??

A post shared by Stevan Jovetic (@sj10___) on

Nisu, međutim, previše igrali zajedno, iako su im karijere isprepletane – ne računajući nastupe u crnogorskoj reprezentaciji, svlačionicu su na klupskom nivou dijelili samo 24 puta, u dresu Fiorentine (sezona 2012/13).

Montenegro ??????

A post shared by Stefan Savic (@savkee15) on

Nikada do sada nisu igrali jedan protiv drugog - to će se danas konačno dogoditi.

Bonus video: