Lovćenov Grk vjeruje u opstanak

0 komentar(a)
Jorgos Gemistos, Foto: FK Lovćen
Jorgos Gemistos, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 17.03.2017. 18:26h

Rezultatski najgori tim Prve crnogorske lige u jesenjoj polusezoni, u prva četiri kola proljećnog dijela šampionata - najuspješniji.

Sa 10 osvojenih bodova, Lovćen se prenuo iz zimskog sna, prepustio Jedinstvu fenjer, izjednačio se sa Bokeljom, i zoni baraža, odnosno privremenog spasa, se približio na svega četiri boda.

„Odigrali smo dosta dobro i stavili do znanja našim protivnicima da čvrsto vjerujemo u opstanak“ – kaže ofanzivni vezista cetinjskog tima Grk Jorgos Gemistos, koji je prošlog vikenda u deulu sa Kotoranima proslavio svoj prvi gol u crvenom dresu.

„Mislim da dosta toga zavisi od nas i da imamo kvalitet da ostvarimo ono što želimo.“

Cetinjani će drugi krug šampionata okrenuti duelom sa Zetom u Golubovcima, u kojima su pobijedili na dva od posljednja tri meča.

„Naš rival je među četiri najbolje ekipe u ligi i ima priliku da obezbjedi evropsku vizu. To dovoljno govori o tome da ćemo morati da uložimo ogroman napor na terenu. Zeta igra dopadljivo" - upoznat je Gemistos sa osobinama "vukova", od kojih, ipak, ne zazire.

"Dobro smo se pripremali tokom cijele nedjelje, a naše samopuzdanje je naraslo. Pobjeda bi nam bila veoma važna pred početak trećeg prvenstvenog kruga."

Bonus video: