Modrić: Ponosan sam, 200 utakmica za Real mi puno znači

„Nadam se da ću odigrati još toliko utakmica, da ću osvojiti puno trofeja i donijeti radost našoj publici. Ponosan sam i srećan što sam dio ovog velikog kluba, ovaj broj odigranih utakmica znači puno”, rekao je Modrić
0 komentar(a)
Luka Modrić i Darko Brašanac, Foto: Beta/AP
Luka Modrić i Darko Brašanac, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.03.2017. 14:50h

Luka Modrić, koji je u nedelju protiv Betisa odigrao svoju 200. utakmicu za Real Madrid, pinisan je zbog tog podatka i poručio je da će sve učiniti da sa „kraljevskim klubom” osvoji prvu titulu u Primeri.

Hrvatski reprezentativac je na „Santjago Bernabeu” stigao u ljeto 2012, nekoliko mjeseci nakon što je Real uzeo posljednju, 32. titulu.

„Nadam se da ću odigrati još toliko utakmica, da ću osvojiti puno trofeja i donijeti radost našoj publici. Ponosan sam i srećan što sam dio ovog velikog kluba, ovaj broj odigranih utakmica znači puno”, rekao je Modrić.

On je postao prvi hrvatski fudbaler sa 200 zvaničnih nastupa za Real. Modriću je meč protiv Betisa bila 131. prvenstvena utakmica za Real. Odigrao je još 46 u Ligi šampiona, 16 u Kupu kralja, tri u španskom Superkupu, dvije u Superkupu Evrope i dvije na Svjetskom klupskom prvenstvu.

„Vjerujem da sam napredovao kao igrač i osoba. Ovdje sam svaki dan okružen velikim igračima i trenerima, pa me je to učinilo većim i zrelijim na terenu i u igri”, poručio je Modrić.

Njegov jubilarni meč je bio kontroverzan, jer je Betis oštećen za čist crveni karton Kejlora Navasa, a Marselo je mogao da dobije drugi žuti i da se dosudi penal za goste.

„Nikada nisam komentarisao sudije, pa neću ni sada. Svako može da ima mišljenje o čemu god želi. Treba ostaviti sudije na miru, pustiti ih da rade, nema smisla stalno govoriti o njima, tome nikada nema kraja. Svaka osoba može da pogriješi, ali ne mislim da iko to radi namjerno”, dodao je Modrić.

Bonus video: