Mladost bez golova sa Grbljem - jedan golman junak, drugi tragičar

Gosti iz Radanovića su imali šansu utakmice, ali je golman Mladosti Ljuljanović odbranio penal kolegi sa gola Grblja, Lazaru Careviću u 19. minutu
3 komentar(a)
FK Mladost, Foto: Savo Prelević
FK Mladost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.03.2017. 16:29h

U posljednjem duelu 21. kola Prve lige Mladost je odigrala bez golova protiv Grblja na Starom aerodromu.

"Crveni" su propustili priliku da skrate rastojanje od lidera Budućnosti na pet bodova, ali nemaju za čim da žale.

Gosti iz Radanovića su,naime, imali šansu utakmice, ali je golman Mladosti Ljuljanović odbranio penal kolegi sa gola Grblja, Lazaru Careviću u 19. minutu.

U finišu poluvremena sporna situacija pred golom gostiju. Ivanović je odlično prošao po desnoj strani, a šut Kopitovića blokirao je Carević - kombinacije ruke i tijela, ali je sudija Kaluđerović procijenio da nije bilo namjere.

U nastavku su oba tima igrala na pobjedu, a najbolju šansu imali su gosti, u 47. minutu. Nakon gužve pred golom, Kordić je zahvatio loptu sa sedam-osam metara, ali je Lakić blokirao njegov šut.

Mladost se nakon drugog uzsastopnog remija pored svojom publikom nalazi na 2. mjestu sa 39 bodova, sedam manje od Budućnosti, dok se Grbalj izjednačio sa Petrovcem na šestoj poziciji sa po 29 bodova.

Utakmica Mladost - Grbalj je trebalo da se odigra juče, ali je pomjerena za danas odlukom glavnog sudije Jovana Kaluđerovića, koji je procijenio da je fudbal nemoguć zbog jakog vjetra.

Bonus video: