Lovćen želi nastavak uspješnog niza na Obilića poljani

1 komentar(a)
Baćo Nikolić, Foto: FK Lovćen
Baćo Nikolić, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 10.03.2017. 18:22h

Lovćen je uz Mladost najuspješniji tim crnogorskog prvenstva u drugom dijelu sezone - u prva tri proljećna kola, Cetinjani su osvojili sedam bodova, jedan manje nego tokom kompletne jeseni.

I pored toga, pogled na tabelu i dalje ne prija "crvenima", koji su predali fenjer Jedinstvu, ali su na četiri boda od zone baraža i čak na 13 od željene, a bezbrižne sedme pozicije.

Mogući korak dalje u misiji obezbjeđivanja prvoligaškog opstanka nosi subotnji meč sa komšijom - i geografski i tabelarno - Bokeljom na Obilića poljani.

"Svi u klubu znamo koliko nam taj susret znači" - kaže ofanzivni vezista Lovćena Baćo Nikolić, koji se tokom zimskom prelaznog roka vratio u prijestonicu.

"Dolazi nam direktan konkurent u borbi za opstanak. Vrijedno smo radili tokom sedmice kako bismo što spremnije dočekali duel."

U posljednje dvije sezone, Bokelj ne odgovara "crvenima", koji tim iz Kotora nisu savladali još od oktobra 2014, u pet uzastopnih mečeva.

Nužda (negativnu) tradiciju mijenja - sastav Dragija Kanatlarovskog želi da nastavi niz od dva trijumfa na svom terenu.

"Pozivam sve naše navijače da dođu na stadion i pomognu nam da osvojimo tri nova boda našem Lovćenu" - poručio je Nikolić.

Bonus video: