Kako je Putin spasao put dvojici Argentinaca: Karte na poklon od predsjednika

Ruska agencija Interfaks prenosi priču o dvojici momaka, koji su umjesto u Nižnji Novgorod, gdje je Argentina igrala sa Hrvatskom, otišli u Veliki Novgorod, a udaljenost dva grada sličnog imena je 900 kilometara
1 komentar(a)
Vladimir Putin, FIFA park, Foto: Reuters
Vladimir Putin, FIFA park, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.06.2018. 15:24h

Dva navijača Argentine imala su avanturu života u Rusiji.

Prešli su hiljade kilometara da bi bodrili nacionalni tim, poslije tolikog puta potpuno promašili grad u koji je trebalo da odu, da bi na kraju dobili pomoć lično od Vladimira Putina.

Ruska agencija Interfaks prenosi priču o dvojici momaka, koji su umjesto u Nižnji Novgorod, gdje je Argentina igrala sa Hrvatskom, otišli u Veliki Novgorod, a udaljenost dva grada sličnog imena je 900 kilometara.

Kada su shvatili šta su uradili bilo je kasno, nisu mogli da stignu na meč sa Hrvatskom u drugom kolu grupne faze.

Za lokalne medije su ispričali šta ih je snašlo, te da su grdno pogriješili, jer im je ruski jezik bio potpuno nerazumljiv.

Njihova priča je stigla i do Kremlja, prenosi Interfaks.

"Ne znam kako, ali predsjednik je čuo za njihovu avanturu i naložio da im se obezbijede ulaznice za naredni meč Argentine", kazao je portparol Kremlja Dmitri Peskov.

Tako su dva "gaučosa" uz pomoć ruskog predsjednika, umjesto debakla, gledali prolaz svog tima u osminu finala i pobjedu nad Nigerijom.

Bonus video: