Juve u sprezi sa mafijom?

"Saverio Dominelo i njegov sin Roko, predstavnici klana Beloko u Torinu, imaju bliske odnose sa zvaničnicima Juventusa. Njihovi poslovi su preprodaja ulaznica i sezonskih karata za utakmice Juvea", navodi ANSA
0 komentar(a)
Anjel, Foto: Reuters
Anjel, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.03.2017. 17:14h

U italijanskim medijima ponovo su se pojavili natpisi da su čelnici Juventusa u sprezi sa članovima italijanske mafije.

Nakon što je krajem januara, u jednom italijanskom magazinu objavljena priča o poznanstvu i "poslovnim" odnosima predsjednika Andree Anjelija sa osobama iz podzemlja, danas je italijanska novinska agencija ANSA javila da tužilaštvo iz Torina raspolaže detaljnim informacijama o tome.

"Saverio Dominelo i njegov sin Roko, predstavnici klana Beloko u Torinu, imaju bliske odnose sa zvaničnicima Juventusa. Njihovi poslovi su preprodaja ulaznica i sezonskih karata za utakmice Juvea", navodi ANSA.

U kontaktu sa Dominelom je i predsjednik Anjeli, navodi agencija, koja tvrdi da se i direktor Bepe Marota više puta sretao sa kriminalcima, ali da on nije pod istragom.

Andrea Anjeli je demantovao navode medija.

"Uz poštovanje prema istrazi, tužilaštvu i sudstvu, jedini što mogu da kažem da se nikada u životu nisam sreo sa šefovima mafije. Sve što čitate je laž", napisao je Anjeli na tviteru.

Bonus video: