Remi u "vječitom derbiju: Zvezda ostala na plus šest

Bod Partizanu donio je Uroš Đurđević u 87. minutu
57 pregleda 19 komentar(a)
FK Partizan, Foto: Betaphoto
FK Partizan, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 04.03.2017. 19:25h

Crvena zvezda i Partizan odigrali su bez pobjednika u 153. vječitom derbiju, pa je razlika na tabeli Superlige Srbije ostala ista - "crveno-bijeli" na liderskoj poziciji imaju šest bodova prednosti.

Partizan je do boda na stadionu "Rajko Mitić" došao u 87. minutu golom Uroša Đurđevića nakon centaršuta Miroslava Vulićevića i slabe reakcije desnog beka Zvezde Marka Petkovića.

Zvezda je prethodno u pevom poluvremenu povela na neregularan način kada je Ričmond Boaći asistirao Gejloru Kangi, ali tek nakon što je lopta bila u gol-autu kada je s njom igrao Džon Ruiz.

Sudije su, ipak, pokazale da se igra nastavi...

"Nisam zadovoljan bodom, svi smo vidjeli šta se desilo kod gola Zvezde. Dobro je što nismo izgubili, ali mnogo bih se više radovao da je Đurđevićev gol donio tri boda", rekao je trener Partizana Marko Nikolić.

Glavni arbitar meča bio je Majo Vujović, a jedan od pomoćnika crnogorski sudija Milan Šutulović.

Akteri derbija bili su i Nebojša Kosović i Marko Janković iz Partizana - prvi je izašao u 74, a ovaj drugi je zaigrao od 64. minuta.

"Remi je pravedan, iako smo bili veoma blizu pobjede. Partizan je bio bolji u nastavku, mi u prvom dijelu, tako da je ovo realan ishod", istakao je crnogorski stručnjak na klupi Zvezde Miodrag Grof Božović.

Bonus video: