Drugi poraz Budućnosti ove sezone - drugi od Rudara

Mladost - Lovćen igrali bez golova 0:0, preokret Sutjeske protiv Iskre na novom debiju Nikole Rakojevića (2:1). Grbalj ubjedljiv protiv Dečića (3:0), Bokelj u derbiju začelja bolji od Jedinstva (2:1)
0 komentar(a)
Rudar, Foto: Miko Mitrović
Rudar, Foto: Miko Mitrović
Ažurirano: 04.03.2017. 15:36h

Dva puta je Budućnost poražena ove sezone, oba puta je izgubila od Rudara - nakon oktobarskog trijumfa pod Goricom, Pljevljaci su srušili lidera i na svom stadionu pod Golubinjom (1:0).

Prvi trijumf u drugoj polusezoni, prvi pod novim trenerom Milanom Lešnjakom, Rudaru je donio Miloš Zečević, lijepim pogotkom u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Zečeviću je ovo treći gol na trećoj utakmici u drugoj polusezoni.

Budućnost je porazom smanjila prednost na vrhu, ali ne drastično - ekipa Miodraga Vukotića ima osam bodova više od drugoplasirane Mladosti, koja je na svom stadionu odigrala bez golova sa Lovćenom.

Prekinuta je sjajna serija Dečića, a prekinuo je Grbalj - tim Miljana Radovića slavio je protiv Tuzana na svom stadionu, ubjedljivo 3:0, i napravio iskorak ka sigurnijoj zoni.

Sutjeska je slavila protiv Iskre, na novom debiju trenera Nikole Rakojevića, i to preokretom - Danilovgrađani su poveli, Nikšićani brzo izjednačili iz penala, a do pobjede došli autogolom Krstovića 11 minuta prije kraja.

Osim Sutjeske i Rudara, prvu pobjedu u drugoj polusezoni ostvario je Bokelj, koji je u direktnom duelu za opstanak savladao Jedinstvo u Kotoru sa 2:1-

Sjutra se igra posljednja utakmica 20. kola - Zeta u 14 sati uz TV prenos dočekuje Petrovac.

Rezultati:

RUDAR - BUDUĆNOST 1:0

Miloš Zečević 45.

MLADOST - LOVĆEN 0:0

SUTJESKA - ISKRA 2:1

Stevan Kovačević 37 (penal), Željko Krstović (autogol) 79. - Rodoljub Paunović 26.

GRBALJ - DEČIĆ 3:0

Šaleta Kordić 6, Milan Carević 19, Srđan Ajković 59.

Tuzani od 65. minuta igraju sa igračem manje zbog isključenja defanzivca Prebiračevića.

BOKELJ - JEDINSTVO 2:1

Aleksandar Macanović 22, Dejan Pržica 80. - Vladimir Boričić 47.

Nedjelja:

ZETA - PETROVAC (14, TV)

Bonus video: