Budućnost u Pljevljima, Zeta - Petrovac u nedjelju

Budućnost u derbiju 20. kola gostuje Rudaru u Pljevljima. Mladost dočekuje Lovćen, Sutjeska na novom debiju Nikole Rakojevića igra kraj Bistrice protiv Iskre
0 komentar(a)
Rudar - Budućnost, Foto: Filip Roganović
Rudar - Budućnost, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 03.03.2017. 14:58h

Da li će Rudar izaći iz krize u derbiju, ili će Budućnost produžiti agoniju najtrofejnijeg kluba u samostalnoj Crnoj Gori - odgovor će se znati sjutra oko 16.30 časova.

Pljevljaci i Podgoričani igraju pod Golubinjom najzanimljiviju utakmicu 20. kola Telekom 1. CFL. Obično je to duel dva kandidata za titulu, ali ove sezone nije takav slučaj - dok Budućnost čvrsto korača ka šampionskom tronu, Rudar brine čak i o baražu za opstanak.

Razlika između dva tima na tabeli uoči derbija tako iznosi nevjerovatna 24 boda u korist gostujućeg tima. Da to, međutim, ne mora ništa da znači, pokazao je međusobni duel u prvom dijelu sezone, kada je Rudar slavio pod Goricom sa 2:0 i nanio Podgoričanima jedini poraz u dosadašnjem dijelu sezone.

Utakmica u Pljevljima počinje u 14.30 časova, baš kao i ostala četiri meča subotnjeg programa.

Mladost na Starom aerodromu dočekuje Lovćen, dok Sutjeska na novom debiju trenera Nikole Rakojevića igra kraj Bistrice protiv Iskre.

Biće interesantno i u Radanovićima, gdje sedmoplasirani Grbalj dočekuje Dečić, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone.

U Kotoru je direktan duel za opstanak - Bokelj dočekuje Jedinstvo.

U nedjelju, uz TV prenos, na Trešnjici igraju Zeta i Petrovac. Duel dva kandidata za Evropu počinje u 14 časova.

Bonus video: