Dino Zof: Juve je kvalitetniji od Reala, ali to ne znači da će osvojiti LŠ

Juventus je u subotu, u prvom kolu Kalća, nakon preokreta slavio u Veroni protiv Kjeva (3:2). Ronaldo se nije upisao u strijelce, ali Zofa to ne brine previše
0 komentar(a)
Dino Zof, Foto: Laziopolis.it
Dino Zof, Foto: Laziopolis.it
Ažurirano: 22.08.2018. 07:50h

Juventus sa Kristijanom Ronaldom kvalitetniji je sastav od madridskog Reala, ali to ne znači da će osvojiti Ligu šampiona, smatra proslavljeni italijanski golman Dino Zof.

Ronaldo je ovog ljeta u transferu vrijednom 105 miliona eura prešao upravo iz Reala u redove italijanskog šampiona.

"Mislim da je Juventus kvalitetniji. Na papiru su jači od španskog kluba, ali to ne znači da će osvojiti Ligu šampiona", rekao je legendarni golman i bivši selektor "azura" za RMC Sport radio.

Juventus je u subotu, u prvom kolu Kalća, nakon preokreta slavio u Veroni protiv Kjeva (3:2). Ronaldo se nije upisao u strijelce, ali Zofa to ne brine previše.

"Nije bitno ko postiže golove", kazao je bivši golman Udinezea, Mantove, Napolija i Juventusa i dodao da Dibala može da se adaptira na Ronalda i da mu bude od pomoći kao Isko u Realu"

Stara dama je veliki favorti za osvajanje još jednog Skudeta. Poznavaoci fudbalskih prilika na Apeninima poslije Juventusa najviše šanse za osvajanje titule daju Interu.

"Rano je govoriti o tome da je Inter glavni konkurent Juventusu. Imaju kvalitetan sastav, ali su sezonu startovali porazom", oprezan je Zof.

Bonus video: