Inijesta: Igrači su hiljadu odsto uz Enrikea

0 komentar(a)
Enrike Inijesta, Foto: Marca
Enrike Inijesta, Foto: Marca
Ažurirano: 28.02.2017. 13:02h

Fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je da želi da Luis Enrike ostane trener i poslije ove sezone, i istakao da cio tim ima puno povjerenje u njega.

Enrikeova pozicija često se dovodila u pitanje u posljednje vrijeme, naročito poslije poraza 0:4 od Pari Sen Žermena u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Naknadne četiri vezane prvenstvene pobjede malo su ublažile taj pritisak, naročito pobjeda u gostima nad Atletiko Madridom 2:1 proteklog vikenda.

"Mi smo hiljadu odsto uz trenera. Ne znam da li će ostati i sljedeće sezone, ali se nadam da želi da nastavi da radi sa ovim timom i da ćemo nastaviti da osvajamo titule kao do sada", prenijeli su danas španski elektronski mediji Inijestine reči.

Barselona je uspjela da izbori pobjedu nad Atletikom u derbiju kola.

"Utakmica sa Atletikom bila je teška, jako teška. Atletiko vas tjera da igrate do krajnjih granica da biste pobijedili. Bilo nam je važno da tu pobijedimo", rekao je Inijesta.

Barselona će 8. marta ugostiti PSŽ, a Inijesta je ocijenio da dvomeč nije odlučen, uprkos velikim deficitu koji Barselona ima.

"Što se tiče PSŽ-a, komplikovano je, ali moramo da vjerujemo. Uprkos tome što je to vrlo velika razlika, postoje šanse da prođemo", rekao je Inijesta.

Bonus video: