Lukaku 99,9 odsto potpisuje novi ugovor sa Evertonom

"Ugovori nisu sve u fudbalu, ali u ovom trenutku sve strane su složne da je Lukaku srećan u Evertonu. Ako svi odluče da je najbolje da ode, doći će i do toga", istakao je Rajola
0 komentar(a)
Lukaku, Foto: Reuters
Lukaku, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.02.2017. 17:15h

Romelu Lukaku je jedan od najtraženijih napadaača u Evropi, ali nijednom velikanu neće biti lako da nagovori Everton da ga pusti.

"Karamele" ne žele tek tako da se odreknu Belgijanca kojem je već spreman novi ugovor, tvrdi igračev menadžer Mino Rajola.

"Da li Romelu ostaje u Evertonu? Da, novi ugovor je dogovoren 99,9 odsto", rekao je Rajola, jedan od najpriznatijih menadžera na planeti.

Novi ugovor, ipak, ne znači da Lukaku ne može da ode sa "Gudison parka".

"Ugovori nisu sve u fudbalu, ali u ovom trenutku sve strane su složne da je Lukaku srećan u Evertonu. Ako svi odluče da je najbolje da ode, doći će i do toga", istakao je Rajola.

Lukaku je za vikend postigao 60. gol u Premijer ligi za Everton čime je izjednačio rekord Dankana Fergusona koji je dugo čuvao prvo mjesto na listi strijelaca.

Bivši napadač Čelsija dijeli prvo mjesto na listri strijelaca u prvenstvu - dao je 17 pogodaka, koliko i Hari Kejn iz Totenhema i Arsenalov lider Aleksis Sančes.

Bonus video: