Klatenburg ostaje u Premijer ligi

Klatenburg će za sezonu u Saudijskoj Arabiji dobiti platu od 500 hiljada funti, a navodno je odbio ponudu iz Kine koja je bila dvostruko veća
0 komentar(a)
Mark Klatenburg i Džon Obi Mikel, Foto: Reuters
Mark Klatenburg i Džon Obi Mikel, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.02.2017. 16:09h

Engleski sudija Mark Klatenburg sudiće u Premijer ligi do kraja sezone, iako je dogovorio odlazak u Saudijsku Arabiju, prenosi San.

Klatenburg napušta Ostrvo nakon što se posvađao sa direktorom sudija Majkom Rajlijem, ali je nakon zajedničkih sastanaka odlučio da odradi do kraja sezonu u Premijer ligi.

"Mark ide u Arabiju, ali ćemo ga gledati još u Premijer ligi. Makar još tri ili četiri utakmice", navodi izvor Sana. On je vjerovao da je odradio svoje u engleskom šampionatu, ali je kasnije ipak odlučio da ostane do kraja sezone", ističe neimenovina izvor.

Klatenburg će za sezonu u Saudijskoj Arabiji dobiti platu od 500 hiljada funti, a navodno je odbio ponudu iz Kine koja je bila dvostruko veća.

Svega nekoliko minuta pošto je San objavio informaciju, stigla je i potvrda od strane Fudbalske asocijacije, jer je Klatenburg odabran da sudi meč između VBA i Bornmuta koji se igra u subotu.

Bonus video: