Real, Bajern, Siti, Čelsi i Arsenal kreću po čudo iz Seltika

Real već razmišlja o ponudi teškoj 50 miliona eura
0 komentar(a)
Musa Dembele, Foto: Reuters
Musa Dembele, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.02.2017. 10:56h

Čelsi je posljednjeg dana prelaznog roka u januaru pokušao da ponudom od 40 miliona eura namami Musu Dembelea iz Seltika, ali nije uspio.

Velikan iz Glazgova je tražio više, jer je bio svjestan da ima „zlatnu koku”, čija će cijena tek da raste. Mladi Francuz je po završetku zimskog prelaznog roka dao dva vezana het-trika, pa će se na ljeto za njega voditi velika bitka između velikama.

Iz Francuske stižu informacije da je i Real Madrid ozbiljno zainteresovan za trenutno najboljeg svjetskog fudbalera rođenog u klasi 1996. I ne samo da je zainteresovan, već da razmišlja o ponudi teškoj 50 miliona eura!

Ali, nije jedini. Pored Čelsija, konkurenti će mu biti Mančester siti, jer Pep Gvardiola žarko želi da sa njim kompletira superbrzu napadačku liniju sa Gabrijelom Žezusom, Lirojom Saneom i Rahimom Sterlingom, a u igri su i Bajern i Arsenal.

Šta god da se desi, na ljeto nas čeka jedan od najisplativijih poslova u istoriji fudbala, jer je 20-godišnji Francuz u Škotsku došao 28. juna prošle godine bez obeštećenja iz Fulama.

Dao je 27 golova na 41 meču, a svaki će vrijedjeti preko milion...

Bonus video: