Zvanično: Vermezović smijenjen nakon sastanka sa Burićem

Budućnost je ostala bez trofeja ove sezone, a nakon remija u Pljevljima, ugrozila i drugo mjesto, jer četiri kola prije kraja prvenstva ima dva boda više od Mladosti, od koje je nesrećno eliminisana u polufinalu Kupa
54 pregleda 0 komentar(a)
Vermezović, Foto: Filip Roganović
Vermezović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 06.05.2018. 13:04h

Vladimir Vermezović smijenjen je sa mjesta trenera Budućnosti, nakon sastanka sa predsjednikom kluba Žarkom Burićem.

Odavno je bilo jasno da nije pitanje da li će, već kada će, doći do rastanka sa trenerom, koji je podgorički klub preuzeo krajem decembra, a njegov prijevremeni odlazak ozvaničen je danas oko 15 sati.

Vermezović je jutros "Vijestima" rekao da sa njim niko nije razgovarao sinoć, nakon meča sa Rudarom, ali se, s obzirom na politiku kluba, koja traje sada već ne godinama, već i decenijama, moglo naslutiti da je samo pitanje trenutka kada će dobiti otkaz.

Budućnost je ostala bez trofeja ove sezone, a nakon remija u Pljevljima, ugrozila i drugo mjesto, jer četiri kola prije kraja prvenstva ima dva boda više od Mladosti, od koje je nesrećno eliminisana u polufinalu Kupa.

U drugom dijelu sezone, "plavi" su ostvarili samo dvije pobjede u prvenstvu, obje u gostima. Doživjeli su jedan poraz, i to od Sutjeske u Nikšiću, a čak 10 puta igrali neriješeno.

Vermezović je i u nemilosti navijača, koji su ga na brutalan i prizeman način izvrijeđali nakon utakmice protiv Mladosti, a on je dva dana kasnije kazao da je očekivao da će ga klub zaštititi u takvim situacijama.

Bonus video: