Pripreme za elitnu rundu - kadeti nemoćni protiv BiH

Ekipa Borisa Miličkovića podbacila u svim elementima igre i izgubila 3:0. U četvrtak šansa za popravni protiv istog rivala
56 pregleda 1 komentar(a)
Kadeti, Foto: FSCG
Kadeti, Foto: FSCG
Ažurirano: 14.02.2017. 15:21h

Kadetska fudbalska reprezentacije Crne Gore poražena je danas u Podgorici od vršnjaka iz Bosne i Hercegovine sa 3:0, u sklopu priprema za turnir elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji će se narednog mjeseca igrati u Škotskoj.

Bosanci, koji se takođe pripremaju za elitnu rundu kvalifikacija, pitanje pobjednika riješili su u prvom poluvremenu, kada su golovima Savića u 16. i Imamovića u 30. minutu vodili 2:0. Treći gol za goste postigao je Babić u drugom minutu sudijske nadoknade.

"Podbacili smo u gotovo svim segmentima igre, kompletna ekipa odigrala je ispod očekivanja. Slaba igra donijela je gršeke koje su omogućile protivniku da dođe do lakih pogodaka i riješi pitanje pobjednika. Možda smo očekivali više nakon dobrog izdanja u prethodnom prijateljskom dvomeču koji smo odigrali sa Češkom", kazao je selektor kadetske reprezentacije Boris Ljutica.

Isti rivali odigraće još jedan meč na kampu FSCG za dva dana. Duel u četvrtak zakazan je za 11 časova.

"Moramo biti samokritični i izvući pouke iz loše igre koju smo prikazali, kako bismo ispravili greške u revanšu koji se igra za dva dana", dodao je Miličković, čija će ekipa na turniru elitne runde kvalifikacija, od 17. do 22. marta, igrati sa domaćinom Škotskom, Srbijom i Švajcarskom.

Crna Gora - Bosna i Hercegovina 0:3

Podgorica - Trening kamp FSCG. Sudija: Đorđije Ćalić (Crna Gora). Strijelci: Savić u 16, Imamović u 30. i Babić u 80+2. minutu. Žuti kartoni: Jašarović (Crna Gora), Šikanić (Bosna i Hercegovina).

Crna Gora: Popović, Jašarović (Drešaj), Roganović (Petrović), Krstović (Mićunović), Babić, Brnović (Stanišić), Grubač (Stojković), Pavlićević (Tripković), Vlahović, Pešukić (Rakonjac), Krstović.

Bosna i Hercegovina: Kršić, Tegeltija (Zilić), Kurbegović (Hasanović), Sadiku (Vještica), Gazibegović, Brkić (Božić), Santrač (Crnkić), Šikanić (Mehanović), Imamović (Marušić), Savić (Mujkić), Džafo (Omerović).

Bonus video: