Savićević: Biće teško organizovati meč sa Kosovom, sada imamo tri strane

Crna Gora će osim sa Kosovom, igrati sa Engleskom, Bugarskom i Češkom
149 pregleda 31 komentar(a)
savićević đurđevac, Foto: FSCG
savićević đurđevac, Foto: FSCG
Ažurirano: 05.12.2018. 14:17h

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević kazao je da će utakmica sa Kosovom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine biti teška u organizacionom, a samim tim i takmičarskom smislu.

"Nama kao Savezu biće jako teško da organizujemo tu utakmicu. S administrativne strane grupa je dosta zahtjevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje veliki događaj, tako da računam da će i ovu utakmicu protiv Kosova odraditi kako treba. Ona je i teža nego meč sa Srbijom, jer ćemo sada imati tri strane: srpsku, crnogorsku i albansku", rekao je Savićević za telegraf.rs.

Crna Gora će osim sa Kosovom, igrati sa Engleskom, Bugarskom i Češkom.

"Naša grupa mogla je da bude i teža, ali mogla je da bude i lakša. Možda smo mogli da imamo malo više sreće kao što je, na primjer, Hrvati u posljednje vrijeme imaju na žrijebu. Bilo je bitno samo izbjeći grupu C u kojoj se nalaze Holandija i Njemačka. Mnogo su jaki i jedni i drugi, to je nekako i 'grupa smrti'. Holanđani imaju skup mladih i kvalitetnih igrača koji će za godinu pokazati sav svoj raskoš. Generalno bih bio zadovoljan našom grupom da iz petog šešira nije došlo Kosovo. Upravo zbog ovih stvari koje sam pričao", rekao je Savićević.

Bonus video: