"Tužna priča" holandskog asa - priznao da teško živi bez privatnih aviona i šopinga u Milanu

„Pokušavamo da se naviknemo, ponekad je teško. Ne možemo više lagano da odemo u Pariz, Njujork ili Milano u šoping“, kazala je utučena Šarlot, supruga Džona Heitinga
3 komentar(a)
Heitinga, Foto: Spelersvrouw
Heitinga, Foto: Spelersvrouw
Ažurirano: 10.02.2017. 13:43h

Nekadašnji defanzivac Evertona, Fulama i Ajaksa Džon Heitinga postao je predmet ismijavanja holandske javnosti, nakon „emotivnog“ intervjua, koji je dao jednom magazinu u toj zemlji.

Heitinga, koji je karijeru završio u februaru prošle godine, izjadao se kako on i njegova supruga više ne mogu da žive kao nekad.

„Kada sam igrao fudbal, novac je stalno dolazio. Živjeli smo na visokoj nozi, a sada se snalazimo“, rekao je Heitinga.

Pod snalaženjem, ne misli na preživljavanje od prvog do prvoh...

„Nekada smo znali da unajmimo privatni avion, a sada to ne radimo više. Odemo na ljetovanje, ali nisz to više ljetovanja kakva su bila“, rekao je Heitinga, a njegova supruga Šarlot-Sofi, sestra Budevajna Zendena, takođe bivšeg sjajnog fudbalera, tužno dodala:

„Pokušavamo da se naviknemo, ponekad je teško. Ne možemo više lagano da odemo u Pariz, Njujork ili Milano u šoping“, kazala je utučena Šarlot.

„Tužnu priču“ je prenio je magazin „Four four two“ i šaljivo pozvao čitaoce da doniraju po dvije funte kako bi pomogli porodici Heitinga da riješi probleme.

Bonus video: