Nikolić potpisao za Voždovac

"Svaki igrač voli sređen klub i čistu fudbalsku situaciju, a to Voždovac definitivno ima. Takođe, uz sve to i nezavisan trener je preduslov za dalji napredak i transfer u željenu sredinu", rekao je Nikolić
64 pregleda 1 komentar(a)
Nemanja Nikolić, Foto: Savo Prelević
Nemanja Nikolić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.02.2017. 09:55h

Nemanja Nikolić se vraća u srpski fudbal - crnogorski reprezentativac je potpisao ugovor sa Voždovcem, saopštio je danas beogradski fudbalski klub.

Nikolić je krajem januara napustio izraelski Hapoel iz Tel Aviva, gdje je bio kapiten zbog finansijskih problema kluba.

Trener Voždovca Ilija Stolica bio je zainteresovan za njega, pa je 29-godišnji vezni igrač potpisao ugovor sa beogradskim klubom.

"Svaki igrač voli sređen klub i čistu fudbalsku situaciju, a to Voždovac definitivno ima. Takođe, uz sve to i nezavisan trener je preduslov za dalji napredak i transfer u željenu sredinu", rekao je Nikolić, navodi se na sajtu Voždovca.

Nikolić je prošao školu Crvene zvezde, a igrao je za OFK Beograd, Dinamo iz Minska i Bate Borisov. On je standardni reprezentativac Crne Gore.

Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić izrazio je zadovoljstvo dolaskom Nikolića.

"Čim se pojavila mogućnost da reagujemo, to smo i učinili i u dogovoru sa trenerom doveli smo igrača koji će biti ozbiljno pojačanje za naš klub. Nemanja je odličan igrač i sjajan čovjek i smatramo da će takav igrač sigurno napraviti prevagu u borbi za plej-of. Potpisan je ugovor na obostrano zadovoljstvo i Nemanja se već priključio treninzima Voždovca", rekao je Grkinić.

Bonus video: