Interova prednost u trci za Aguera je - Zaneti

Aguero je u posljednje vrijeme rezerva kod Pepa Gvardiole, šansu koristi mladi Gabrijel Žezus...
0 komentar(a)
Aguero, Foto: Reuters
Aguero, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.02.2017. 11:45h

Serhio Aguero je na dobrom putu da na ljeto napusti Mančester siti, a priča da će karijeru nastaviti u Interu postaje sve ozbiljnija.

Tačnije, sve je više potenciraju i italijanski i engleski mediji koji navode da potpredsjednik milanskog kluba Havijer Zaneti trenutno ima samo jednu obavezu - da nagovori Kuna da od naredne sezone postane "crno-plavi".

"San" podsjeća da su Aguero i Zaneti višegodišnji prijatelji još iz perioda kada su zajedno igrali za reprezentaciju Argentine i da je to u ovom trenutku prednost Intera u odnosu na druge kluboce koji su zainteresovani.

Aguero je u posljednje vrijeme rezerva kod Pepa Gvardiole, šansu koristi mladi Gabrijel Žezus...

"Do kraja sezone je ostalo tri mjeseca i uradiću sve da pomognem Sitiju. Nakon toga ćemo vidjeti šta dalje", rekao je Aguero ne krijući da nije zadovoljan što je alternativa.

Argentinca žele i Pari Sen Žermen i Real Madrid, nije isključeno ni da ostane "građanin", a Inter zna da ne može da igra samo na kartu zvanu Zaneti.

Milanski gigant je spreman i da izdvoji veliki novac za napadača Sitija, pa su kineski vlasnici već odredili "gaučosa" kao primarnu metu za ljetnji prelazni rok, prenosi "Korijere delo sport".

Bonus video: