MLAĐI OMLADINCI

Peković odabrao za turnir u Hrvatskoj

,,Sokoli“ će na turniru u Medulinu od 11. do 15. decembra igrati protiv Hrvatske, Turske i BiH
0 komentar(a)
milorad peković, Foto: FSCG
milorad peković, Foto: FSCG
Ažurirano: 07.12.2018. 18:31h

Selektor mlađe omladinske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković saopštio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na prijateljskom turniru u Hrvatskoj.

Na turnir koji će se igrati od 11. do 15. decembra Peković vodi 20 igrača - golmani: Petar Radulović(Budućnost), Nikola Pejović (Zemun, Srbija); odbrana: Novak Vuković (Voždovac, Srbija), Abdel Osmanović(Budućnost), Mirko Milikić, Andrej Pupović (Crvena zvezda, Srbija), Kenan Nikočević (Mladost  Lješkopolje), Enis Ljamović (Otrant), Veljko Radenović (Kom); vezni red: Petar Vukčević, Andrija Krivokapić, Milan Vukotić(Budućnost), Andrej Cvijović (Jedinstvo), Dženan Mučić (Bohum, Njemačka), Balša Dubljević (Sutjeska), Ognjen Gašević (OFK Titograd), Matija Račić (Kom), Luka Todorović (Voždovac, Srbija); napad: Ivan Vukčević(Zeta), Danilo Šofranac (Sutjeska).

,,Sokoli“ će na turniru u Medulinu igrati protiv Hrvatske 11. decembra u 15 časova, dva dana kasnije, od 11 časova, na programu je meč sa Turskom, dok će se u posljednjem kolu, 15. decembra od 10 časova, sastati sa Bosnom i Hercegovinom.

Preporučujemo za Vas