Budućnost remizirala sa ruskim premijerligašem

"Plavi" odigrali neriješeno sa Tomom iz Tomska
3 komentar(a)
Budućnost - Tom Tomsk, Foto: FK Budućnost
Budućnost - Tom Tomsk, Foto: FK Budućnost
Ažurirano: 06.02.2017. 17:11h

Fudbaleri Budućnosti su remizirali u drugom pripremnom meču na pripremama u Antaliji.

Lider crnogorskog šampionata je odigrao 1:1 sa ruskim premijerligašem Tomom iz Tomska, a poveo je već u 3. minutu.

Tada je Risto Radunović pogodio iz penala, da bi konačan rezultat postavio Milan Vušurović autogolom u 21.

"Odigrali smo dobru utakmicu sa prvoligašem iz Rusije i vidjeli da možemo da se nosimo s njima. Diktirali smo tempo i stvorili veći broj šansi. Zasada sve teče po planu i vjerujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu", rekao je kapiten Radunović.

Na kraju, Budućnost i ima za čim da žali, jer je definitivno bila bolji tim od posljednje ekipe u ruskom šampionatu. Momčilo Raspopović je pogodio prečku, odličnu šansu je imao i Goran Vujović, ali je njegov udarac izblokirao crnogorski internacionalan Nemanja Mijušković.

Isti igrač je u samom finišu spasao Tom poraza, jer je sa gol linije odbranio praznu mrežu poslije šuta Balše Sekulića, koji je zaobišao protivničkog golmana...

Budućnost je utakmicu sa Rusima počela u sastavu: Dragojević, Raspopović, Vukčević, Mitrović, Radunović, Hočko, Raičković, Vušurović, Raičević, Đalović, Vujović.

Igrali su još: Marčelja, Banović, Mirković, Janketić, Camaj, Marković, Milić, Sekulić, Terzić.

"Plavi" su u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji savladali Irtiš Pavlodar (2:1), a naredni rival će biti ukrajinska Vorskla Poltava. Taj duel je zakazan za srijedu.

Potom slijedi okršaj sa slovenačkim Mariborom (11. februar) i za kraj meč protiv moldavskog Svantul Suručenija (14. februar).

Bonus video: