Pobjeda Sutjeske, poraz Petrovca

Sutjeska - Arsenal 1:0, Petrovac - Metalac 0:1. Grbalj savladao Jedinstvo (2:0), Zeta bolja od Otranta (1:0), Mornar dobio Dečić (4:2)
1 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Filip Roganović
Sutjeska, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 04.02.2017. 20:30h

Crnogorski klubovi koji se pripremaju na našem primorju nastavili su s odigravanjem prijateljskih utakmica.

Sutjeska je nastavila seriju dorbih rezultata u pripremnom periodu pobjedom nad Arsenalom iz Tivta za 1:0. Nikšićani su imali puno šansi, a jedini gol postigao je napadač Igor Ivanović u 75. minutu.

Ekipa Nebojše Jovovića, koja se priprema u Igalu, prethodno je slavila protiv Vojvodine (2:1), Igala (2:0), Mladosti iz Lješkopolja (8:0) i ekipe sastavljene od japanskih igrača u Crnoj Gori (3:2), dok je jedini remi upisala protiv Bokelja (1:0).

Zeta se priprema u Ulcinju, a juče je u prijateljskom meču savladala domaći Otrant sa 1:0. Jedini gol za tim Duška Vlaisavljevića postigao je Pavke Krstović u 23. minutu.

Petrovac je imao dobru provjeru na Jazu protiv srpskog Superligaša Metalca, a tim iz Gornjeg Milanovca slavio je sa 1:0.

"Izmjerili smo se sa ekipom iz jače lige i poraz nas ne brine. Ušli smo u meč iz jakog treninga, uprkos tome dobro smo trčali", kaže Srđan Radonjić, pomoćni trener Petrovca.

Grbalj je savladao Jedinstvo sa 2:0 u prvoj provjeri bjelopoljskog tima po dolasku na more. Golove za tim iz Radanovića postigli su Ilija Tučević i Lazar Carević.

Dečić je izgubio 4:2 od drugoligaša Mornara, ekipe koja je prije nekoliko dana savladala i Rudar. Vlahović, Vukmarković, Džanović i Masoničić pogododili su za Barane, a za Tuzane Mihailović i Vujačić.

Bonus video: