Sari: Nije uvijek rješenje dovesti nove igrače, moramo da napredujemo

Sari kaže da aktuelni tim treba prvo da dođe do 95 odsto svog potencijala, a da bi tek sa dovođenjem jednog pojačanja došli do 100 odsto
0 komentar(a)
Mauricio Sari, Foto: Reuters
Mauricio Sari, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.12.2018. 09:30h

Menadžer Čelsija Mauricio Sari, rekao je da planira nova pojačanja u januaru, ali upozorava da trošenje novca neće riješiti probleme tima sa "Stamford bridža".

Čelsi je u maloj rezultatskoj krizi - "plavci" su poraženi na dva od prethodna trI meča u Premijer ligi. Za današnjim rivalom, Mančester sitijem zaostaju već 10 bodova.

"Nije uvijek rješenje dovesti nove igrače. Moramo da radimo, da napredujemo i da dobro razumijemo kojim stilom igramo. Moramo da promjenimo mentalitet – stari nije bio loš, ali nije kompatibilan sa sadašnjim načinom igre. Možda nam je potreban jedan igrač. Tržište postaje vrlo važno kada shvatiš koji igrač ti treba i na kojoj poziciji, ali ne možeš da misliš da možeš da kupiš 11 igrača bez problema. Ako to učiniš, problemi će ostati isti“, rekao je Italijan.

Sari kaže da aktuelni tim treba prvo da dođe do 95 odsto svog potencijala, a da bi tek sa dovođenjem jednog pojačanja došli do 100 odsto.

"Ne znam na kojoj poziciji. Moći ću to da vam kažem, ali prvo moramo da sagledamo napredak svih naših igrača“, zaključio je Italijan.

Bonus video: