Murinjo je srećan u klubu i klub je srećan sa njim

"Žoze je veoma srećan u klubu i klub je veoma srećan sa njim. On ima višegodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i potpuno je posvećen stvaranju pobjedničkog projekta", naveo je Mendeš
0 komentar(a)
Liga šampiona Žoze Murinjo Mančester junajted, Foto: Reuters
Liga šampiona Žoze Murinjo Mančester junajted, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.12.2018. 15:04h

Nakon što se Žoze Murinjo mjesecima nalazi na udaru javnosti i medija, koji mu odavno traže zamjenu na klupi Mančester junajteda, reagovao je njegov agent Žorž Mendeš.

Portugalac je u saopštenju naveo da su priče da će Murinjo na kraju sezone, a možda i ranije napustiti "Old traford", apsolutno neistinite.

"Žoze je veoma srećan u klubu i klub je veoma srećan sa njim. On ima višegodišnji ugovor sa Mančester junajtedom i potpuno je posvećen stvaranju pobjedničkog projekta", naveo je Mendeš.

Junajted se trenutno nalazi na sedmom mjestu Premijer lige, bez pobjede je četiri meča, ima osam bodova manje od četvrtoplasiranog Čelsija, a 18 od lidera Mančester sitija.

Danas su se pojavile informacije da bi mogao da ga zamijeni Maurisio Poketino, trener Totenhema, ali da bi "đavoli" morali da plate 40 miliona funti za obeštećenje.

Bonus video: