Osasuna predstavila Vujadinovića: Imamo snage da ostanemo u Primeri

"Daću sve od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici. Nije laka situacija, ali borićemo se za opstanak do posljednjeg kola", poručio je Vujadinović.
1 komentar(a)
Vujadinović, Foto: Osasuna.es
Vujadinović, Foto: Osasuna.es
Ažurirano: 31.01.2017. 16:00h

Nekadašnji štoper Zete i mlade reprezentacije Crne Gore Nikola Vujadinović promovisan je kao novi igrač Osasune, a medijima ga je predstavio sportski direktor kluba i biši reprezentativac Španije Andoni Gojkoečea.

Prevo predstavljanje, međutim, nije bilo ni potrebno - Vujadinović se vraća na "El Sadar", gdje je već igrao u sezoni 2014/15.

"Navijači Osasune su najbolji navijači na svijetu - ne kažem to zato što sam ovdje, to sam govorio i kada sam bio u Kini. Srećan sam što sam se vratio kući - oprema je ista, sve je isto. Momci su dobri i zaslužuju da ostanu u eliti. Biću ovdje dok god me Osasuna želi", kazao je Vujadinović.

Crnogorski fudbaler pokušaće da pomogne Osasuni u borbi za opstanak - ekipa iz Pamplone je pretposljednja, osam bodova udaljena od zone spasa.

Vujadinović slijeće u Primeru pravo iz Kine, gdje je prethodne godine bio član Peking enterprajza.

"U Kini smo imali dugu pauzu od dva mjeseca. Ali, kao svaki profesionalac trenirao sam sa svojim trenerom i mislim da dolazim relativno spreman. Daću sve od sebe na svakom treningu i svakoj utakmici. Nije laka situacija, ali borićemo se za opstanak do posljednjeg kola", poručio je Vujadinović.

Bonus video: