Jovetić: Volio bih da ostanem dugo u Sevilji

"Ovdje sam tek dvije sedmice, a osjećam se kao sam odavno dio kluba. Hvala svima, predsjedniku, treneru, saigračima, Monćiju, navijačima...", rekao je Jovetić
5 komentar(a)
Jovetić, Foto: Eldesmarque.com
Jovetić, Foto: Eldesmarque.com
Ažurirano: 27.01.2017. 11:05h

Nakon briljatnog starta u dresu Sevilje, dva gola protiv Reala i asistencije u duelu sa Osasunom, te 15-ak dana provedenih u Andaluziji, Stevan Jovetić ne krije da želi tu i da ostane.

"Ovdje sam šest mjeseci, sa opcijom da klub otkupi moj ugovor. Veoma sam zadovoljan, sviđa mi se ovdje i želim da ostanem", kazao je Jovetić u razgovoru za "Eldesmarque".

"Ovdje sam tek dvije sedmice, a osjećam se kao sam odavno dio kluba. Hvala svima, predsjedniku, treneru, saigračima, Monćiju, navijačima...", rekao je Jovetić.

Prvih dana boravka u Sevilji najviše mu je pomogao Samir Nasri...

"Igrali smo zajedno u Sitiju, u sjajnim smo odnosima bili i drago mi je što smo ponovo zajedno", rekao je Jovetić.

O golu protiv Reala, kojim je prekinuo seriju madridskog kluba od 40 mečeva bez poraza, sve je rečeno.

Međutim, podatak da je na meču sa Osasunom pretrčao 11 kilometara, najviše od svih igrača na terenu, Jovetića je posebno obradovao:

"Dati gol Realu za pobjedu u 90. minutu je nešto specijalno, ali ovaj podatak me čini veoma srećnim. Uvijek sam spreman da se borim za ekipu, trčim i doprinosim da ostvari dobar rezultat", rekao je Jovetić.

Sevilja je na bod zaostatka za Realom, uz utakmicu više.

Ozbiljan je kandidat za titulu.

"Rano je da pričamo, moramo da idemo utakmicu po utakmicu. Rivali su Real i Barselona, a to dovoljno govori. Imamo odličan tim i nećemo da se obaziremo na to što rade protivnici, već mi moramo da se borimo za pobjedu na svakom meču", kazao je Jovetić, koji je otkrio i da je 2010. godine mogao da ode u Real.

"Igrao sam dobro u Fiorentini, davao golove u Ligi šampiona i bila je mogućnost da odem u Real. Ali, nisam tada mislio da je to najbolja opcija. Bio sam klinac, želio sam da igram što više...", ispričao je Jovetić.

Bonus video: