Da li Juventusom upravlja Ndrangeta?

Magazin “Fatto Quotidiano” piše da se predsjednik kluba Andrea Anjeli sastao nedavno sa Rokom Dominelom, koji je uhapšen zbog veza sa mafijaškom organizacijom Ndrangeta
0 komentar(a)
Juventus, Foto: Youtube.com
Juventus, Foto: Youtube.com
Ažurirano: 26.01.2017. 15:20h

Žestoke optužbe na račun čelnika Juventusa osvanule su jutros u italijanskim medijima.

Magazin “Fatto Quotidiano” piše da se predsjednik kluba Andrea Anjeli sastao nedavno sa Rokom Dominelom, koji je uhapšen zbog veza sa mafijaškom organizacijom Ndrangeta.

Prema tvrdnjama tog lista, Anjelija je sa Dominelom spojio Fabio Đermani, jedan od vođa navijača Juventusa, koji je, takođe, pod istragom policije zbog navodne saradnje sa pripadnicima ozloglašene kriminalne organizacije.

“Fatto Quotidiano” piše da se Ndrangeta povezala sa navijačkim grupama i da se njeni ljudi bave, između ostalog, i preprodajom ulaznica za mečeve Juventusa, koji su stalno rasprodati.

Iz Juventusa je stigao demanti medijskih natpisa, koji su se našle pod istragom italijanskog tužilaštva.

“Juventus i predsjednik Anjeli demantuju pisanje pojedinih medija. Nikakvog sastanka nije bilo, gospodin Anjeli ne poznaje osobu koja se pominje u medijima”, saopštio je Juventus, podsjećajući da su italijanski istražni organi još ranije pokrenuli istragu o mogućoj povezanosti mafijaških organizacija sa navijačkim grupama Juventusa, te da su se čelnici kluba tada stavili na raspolaganje državnim institucijama.

“Spremni smo da pomognemo u svakom trenutku”, navodi se u saopštenju Juventusa.

Bonus video: