Drama sa srećnim krajem - Mejson se probudio

Pošto se probudio poslije operacije, Mejsonu su u posjetu došli kapiten Majkl Doson, klupski ljekar Mark Valer, šef medicinskog osoblja Rob Prajs i sekretar kluba Mat Vajld
1 komentar(a)
Mejson, Foto: Reuters
Mejson, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.01.2017. 15:23h

Vezista Hala Rajan Mejson probudio se poslije operacije glave i pričao je sa bolničkim osobljem o incidentu na meču sa Čelsijem, navodi se u saopštenju kluba.

Mejson je u 13. minutu nedeljnog susreta sa “plavcima” na “Stamford bridžu” doživio frakturu lobanje poslije vazdušnog duela sa Garijem Kejhilom, koji ga je u borbi za loptu udario čelom u sljepoočnicu.

Bivši igrač Totenhema je ekspresno prebačen u bolnicu Sent Meris, posle sjajne intervencije medicinskih timova dviju ekipa, da bi mu se stanje ubrzo stabilizovalo, iako je u prvi mah bilo jako kritično.

“Rajan i njegova porodica izuzetno su zahvalni i dirnuti podrškom njegovih kolega i navijača širom svijeta”, dodaje se u saopštenju Hala.

Pošto se probudio poslije operacije, Mejsonu su u posjetu došli kapiten Majkl Doson, klupski ljekar Mark Valer, šef medicinskog osoblja Rob Prajs i sekretar kluba Mat Vajld.

Dvadesetpetogodišnji vezista je popričao sa kolegama iz kluba o svemu što se dogodilo na stadionu u Londonu, što je svakako odličan znak, a i sam igrač oduševljen je ogromnim brojem porukama podrške koje su preplavile društvene mreže u prethodna 24 časa.

Bonus video: