Došli za 59 miliona, poslije šest mjeseci idu na pozajmice

Za Krihovjaka će se boriti klubovi iz Premijer lige, a navodno ga traže Vest Hem, Arsenal i Mančester siti
0 komentar(a)
Gžegož Krivohjak i Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Gžegož Krivohjak i Aleksis Sančes, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.01.2017. 11:27h

Nešto se čudno dešava u Pari Sen Žermenu.

Kada je ljetos dolazio na “Park prinčeva”, Unai Emeri imao je samo dvije želje - da mu Naser el Kelaifi dovede Hesea Rodrigesa i Gžegoža Krihovjaka, koji su plaćeni ukupno 59 miliona eura.

Samo šest mjeseci kasnije, obojica idu iz Grada svjetlosti! Za nekadašnjeg krilnog napadača Reala se znalo da će otići na pozajmicu, i to najvjerovatnije u Las Palmas, jer ne želi u Romu i Liverpul, ali je iznenađenje i da Poljak odlazi.

Razlog je što Krihovjak nije opravdao velika očekivanja, uprkos tome što je sa Emerijem u Sevilji imao fantastičnu saradnju.

Ove sezone je u izuzetnoj konkurenciji sakupio tek 907 minuta na terenu u svim takmičenjima, što je nedovoljno da bi obezbijedio duži ostanak na “Parku prinčeva”.

Vjerovatno je bio pod posebnom lupom kao Emerijev pulen, jer je više nego jasno da se trener i sportski direktor Patrik Klajvert ne slažu baš najbolje.

Za Krihovjaka će se boriti klubovi iz Premijer lige. Slaven Bilić će pokušati da unovči prodaju Dimitrija Pajea, Arsen Venger je odavno pratio Poljaka, a navodno igrača koji može da igra i štopera prati i Pep Gvardiola, zbog teških povreda Ilkaja Gindogana i Vensana Kompanija.

PSŽ će dozvoliti da klubovi pregovaraju i o pozajmici i o kupovini Krihovjaka, a obeštećenje je postavljeno na 30 miliona eura.

Bonus video: