Kadeti poraženi od Ukrajine

Poraz od Ukrajine 4:1 na startu turnira. Naredni meč sa Grčkom (četvrtak)
0 komentar(a)
kadetska reprezentacija, Foto: FSCG
kadetska reprezentacija, Foto: FSCG
Ažurirano: 17.01.2017. 15:30h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je u prvom meču „Mercedes benz Egej kupa“ od selekcije Ukrajine rezultatom 4:1.

Izabranici Borisa Miličkovića su pružili dobar otpor rivalu u prvom poluvremenu, kada su i poveli sa 1:0 golom Nikše Vujanovića, ali u nastavku nisu mogli da prate ritam fizički spremnijih protivničkih fudbalera.

"Odigrali smo dva različita polivremena. Tokom prvog smo bili ravnopravni i kod rezultata 1:1 imali idealnu priliku da po drugi put dođemo do prednosti. U nastavku nismo uspjeli da održimo nivo igre iz prvog poluvremena, odigrali smo dosta slabije i napravili mnogo početničkih grešaka u fazi odbrane. Uz to, propustili smo i nekoliko prilika da zatresemo mrežu protivnika. Kada se sve prikazano uzme u obzir mislim da je rezultat previsok jer nismo bili bez igre i izglednih prilika, pogotovo u prvom poluvremenu", kazao je Miličković za sajt FSCG.

Drugi meč na turniru naša selekcija odigraće u četvrtak, 19. januara, protiv selekcije Grčke sa početkom u 14.30 časova.

Crna Gora je igrala u sastavu: Petar Radulović, Matija Drinčić, Andrej Pupović, Mirko Milikić, Abdel Osmanović, Andrija Krivokapić (Amir Muzurović), Ivan Bojović, Nikša Vujanović, Petar Vukčević (Egzon Dinoša), Jovan Mirković (Veljko Radenović), Ognjen Gašević (Ilija Vujović).

Bonus video: