Navijači se rugaju Pogbi, Ibra ga brani: Socijalne mreže su dio fudbala

U danu kada je predstavio sopstveni "emoji" na Tviteru, Francuz je odigrao jednu od najlošijih partija u karijeri.
1 komentar(a)
Pogba, Foto: Reuters
Pogba, Foto: Reuters
Ažurirano: 17.01.2017. 14:31h

Pol Pogba, 105 miliona eura vrijedno pojačanje Mančester junajteda, predmet je podsmijeha ljubitelja fudbala širom svijeta, nakon očajne partije protiv Liverpula u najvećem britanskom derbiju.

U redu, dogodi se svakom da odigra loše, čak i najskupljem igraču u istoriji fudbala, ali nisu samo naivno skrivljeni penal, promašeni zicer, čak 71 netačno dodavanje i rvački zahvat nad Hendersonom zbog kojeg je mogao da dobije crveni karton, ono što je navijačima upalo u oči.

Na početku duela na "Old trafordu" na reklamnim panoima oko terena pojavila se "ikonica" sa likom Pola Pogbe. U danu kada je predstavio sopstveni "emoji" na Tviteru, Francuz je odigrao jednu od najlošijih partija u karijeri.

I umalo je kumovao porazu, ali je stvar spasio Zlatan Ibrahimović, golom za 1:1 šest minuta prije kraja.

Upravo je švedski superstar stao u zaštitu osporavanog saigrača - tvrdeći da nova "ikonica" na Tviteru nije negativno uticala na njega.

"Nije, zašto bi? Socijalne mreže su postale dio igre", kazao je Ibrahimović, tvrdeći da pravi Pogba tek dolazi.

"On je fudbaler koji voli pritisak. Pritisak je i potreban, bez njega bismo bili previše opušteni. Navikli smo da smo pod pritiskom 24 sata dnevno, a što igrate bolje, pritisak je veći", dodao je Ibra, koji ima čak 4,3 miliona pratilaca na Tviteru, oko milion i 200 hiljada više nego Pogba.

Upravo su društvene mreže ismijavale partiju francuskog veziste protiv Liverpula. "Emoji" sa njegovim likom je savršeno "pao" pojedinim navijačima da dočaraju njegovu očajnu partiju.

Bonus video: