Nastupiće oko 40 ekipa u četiri uzrasta

Organizator turnira očekuje oko 40 ekipa iz Herceg Novog, Danilovgrada, Nikšića i Podgorice, a najbolji u četiri uzrasne kategorije biće poznati posljednjeg dana turnira, u nedjelju 22. januara
268 pregleda 0 komentar(a)
FK Dadex, Foto: Zoran Đurić
FK Dadex, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.01.2017. 19:46h

Tradicionalni „Zimski dječiji turnir u malom fudbalu - Dadex 2017”, počeće sjutra u devet sati na trerenima FK „Dadex” u Podgorici.

Organizator turnira očekuje oko 40 ekipa iz Herceg Novog, Danilovgrada, Nikšića i Podgorice, a najbolji u četiri uzrasne kategorije biće poznati posljednjeg dana turnira, u nedjelju 22. januara.

"Fudbalski klub i škola fudbala „Dadex” tradicionalno u svom sportskom centru u Maslinama organizuje zimski turnir, a ove godine će biti najveći do sada, pošto će se za naslov prvaka takmičiti ekipe dječaka i djevojčica od 2006. do 2009. godišta. Igraće između sebe, dakle, ekipe istog godišta svakog dana turnira od devet do 16 sati, a organizator će se potruditi da nagrade za najbolje uruči neki od uspješnih crnogorskih fudbalera", kazala je ispred organizatora, FK Dadex, Ivana Perović.

Prošle godine najuspješnija ekipa u 2006. godištu dječaka i djevojčica (do 10 godina igraju zajedno) bio je FK Malesija, a kod godinu starijih pobjednički pehar je pripao FK Porto.

"I ove godine će najbolje ekipe dobiti pehare, a igračima iz po tri prvoplasirane ekipe biće dodijeljene medalje. Medalju će dobiti i najbolji strijelac ovogodišnjeg zimskog turnira", zaključila je Perović.

Prošle godine su na turniru u „balonu Dadexa” nastupila 22 kluba sa 43 ekipe.

Bonus video: