Bilić o izdajniku Pajeu: Ne damo mu da ide

Nakon što je za 10,7 miliona funti doveden iz Marseja, Paje je sedam mjeseci kasnije dobio novi, bolji ugovor koji ga obavezuje Vest Hemu do ljeta 2021. godine Telegraf saznaje da je Paje nezadovoljan odbijanjem Vest Hema da se vrati u Marsej uz 25 miliona eura obeštećenja
1 komentar(a)
Dimitri Paje, Foto: Reuters
Dimitri Paje, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.01.2017. 11:57h

Najbolji igrač Vest Hema, Dimitri Paje, odbija da trenira ali i da bude u sastavu za utakmicu protiv Kristal Palasa 14. januara.

Trener Vest Hema, Slaven Bilić, potvrdio je to na konferenciji za novinare.

"Ne želimo da prodajemo naše najbolje igrače, ali Paje ne želi da igra u našoj ekipi. Paje želi da ide. Mi ga, međutim, nećemo prodati. Ovaj tim, cjelokupno osoblje, dali su mu sve i uvijek su bili uz njega. Osjećam razočarenje i ljutnju. Razgovarao sam sa predsjenikom kluba i nije u pitanju novac. Dali smo mu dugogodišnji ugovor, jer želimo da ostane", naglasio je Bilić.

Nakon što je za 10,7 miliona funti doveden iz Marseja, Paje je sedam mjeseci kasnije dobio novi, bolji ugovor koji ga obavezuje Vest Hemu do ljeta 2021. godine.

Ipak, 29-godišnji Paje, koji je "eksplodirao" prethodne sezone i bio u najužoj konkurenciji za najboljeg igrača u Premijer ligi, čini sve da ga raskine.

"Nećemo ga prodati, i to nije pitanje novca. Želimo na okupu naše najbolje igrače, a od Pajea očekujem da se vrati i pokaže posvećenost i odlučnost, kakvu je klub i ostatak tima imao prema njemu", zaključio je Bilić.

A Pajea želi da vrati Marsej, koji novcem američkog vlasnika Franka Mekourta želi da vrati primat u Francuskoj.

Osim Marseja, za reprezentativca Francuske kineski klubovi ne pitaju koliko košta, a prije mjesec su Inter i Mančester junajted otvoreno krenuli u pohod na otkup ugovora sjajnog francuskog internacionalca.

Bonus video: