Savić Jovetiću: Vidimo se na terenu...

Nikada do sada Jovetić i Savić nisu igrali jedan protiv drugog, iako su igrali u vrhunskim klubovima i najjačim evropskim ligama.
53 pregleda 3 komentar(a)
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.01.2017. 17:59h

Stevan Jovetić i Stefan Savić jedini su aktuelni fudbaleri iz bivše Jugoslavije koji će upisati nastupe u tri najjače lige Evrope - engleskoj, španskoj i italijanskoj.

Savić je to uradio onog dana kada je odigrao prvu utakmicu za Atletiko Madrid, a Jovetić će poći njegovim stopama kada upiše debi u dresu Sevilje. Vjerovatno protiv Real Madrida - sjutra u Kupu Kralja ili u nedjelju u Primeri.

Jovetić i Savić su i veliki prijatelji. Fudbalski putevi su im se spajali (u sezoni 2012/13 igrali su zajedno za Fiorentinu), ali još češće razdvajali, jer su, svak u svoje vrijeme, igrali za Mančester siti i Fiorentinu.

Savić je 2011. godine otišao u Mančester siti, a godinu kasnije stigao je u Firencu. Jovetić ga je dočekao, ali je već naredne sezone otišao u suprotnom smjeru - iz Fiorentine u Siti.

Nikada do sada Jovetić i Savić nisu igrali jedan protiv drugog, iako su igrali u vrhunskim evropskim ligama.

To bi po prvi put moglo da se dogodi 19. marta, kada se na "Visente Kalderonu" sastanu Atletiko Madrid i Sevilja. Moglo bi to da bude i veliko rivalstvo - dva tima u vrhu tabele razadvaja samo pet bodova (Sevilja je druga, Atletiko peti), i čeka ih borba za mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Savić je preko društvenih mreža poželio dobrodošlicu velikom prijatelju...

Brateee moj svu srecu ti zelim!! Vidimo se na terenu !! ??

A photo posted by Stefan Savic (@savkee15) on

"Brate moj svu sreću ti želim! Vidimo se na terenu", napisao je Savić na Instagramu.

Njih dvojica već sedam godina dijele svlačionicu i u reprezentaciji Crne Gore.

Bonus video: