Sevilja sa Jovetićem traži čudo protiv Reala

“Vidjećemo da li će Jovetić igrati, ipak je odradio samo jedan trening. Moguće je da bude na terenu, nekoliko minuta ili više. Vidjećemo”, kazao je Horhe Sampaoli
66 pregleda 6 komentar(a)
Jovetic, Foto: Twitter
Jovetic, Foto: Twitter
Ažurirano: 11.01.2017. 13:29h

Stevan Jovetić biće u sastavu Sevilje za sjutrašnji meč sa Realom u Kupu Španije.

Naš reprezentativac se nakon samo jednog treninga našao na listi igrača na koje Horhe Sampaoli računa za revanš osmine finala na “Sančes Pishuanu”.

“Vidjećemo da li će Jovetić igrati, ipak je odradio samo jedan trening. Moguće je da bude na terenu, nekoliko minuta ili više. Vidjećemo”, kazao je Horhe Sampaoli.

Ono što je sigurno, kada bude igrao, Jovetić će igrati na poziciji koja mu odgovara.

“Ne vidim ga kao bočnog igrača, već kao prvog, ili drugog napadača. To je njegovo mjesto. Ako sve bude u redu, može da doprinese mnogo”, kazao je Sampaoli, koji je najavio da će od prvog minuta u odbrani Sevilje biti Klemen Lengle, drugo pojačanje Sevilje u januarskom prelaznom roku.

“Lenlge je već odradio nekoliko treninga i on je u sistemu”, objasnio je Sampaoli.

Sevilju, inače, čeka nemoguća misija – da nadoknadi zaostatak od 3:0 iz prvog meča, protiv ekipe koja je neporažena 39 utakmica zaredom.

“Znamo šta nas čeka, ali se nadam da možemo napraviti čudo protiv najbolje ekipe na svijetu. Igrati protiv Reala je ravno finalu Lige šampiona”, rekao je Sampaoli.

U samo tri dana, Sevilja i Real odigraće dva meča.

Nakon sjutrašnjeg revanša u Kupu, u nedjelju, takođe, na “Pishuanu” sastaće se dvije prvoplasirane ekipe u Primeri.

Sevilja je prvi pratilac Reala, ima četiri boda manje, ali i utakmicu više.

“Kada bih mogao da biram, izabrao bih da prođemo u četvrtfinale Kupa. Ali, ne mogu da biram, pa ćemo pokušati da u obje utakmice napravimo nešto veliko”, zaključio je Sampaoli.

Bonus video: