Šteta od nevremena velika, traži se pomoć

„Pričinjena šteta je ogromna, jer je kompletna ograda srušena i to oko glavnog stadiona, kao i ograda oko pomoćnog terena, a reflektori su srušeni i kompletno su van upotrebe, kao i kabine pored stadiona”, rekao je potpredsjednik Grblja Milivoje Latković
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.01.2017. 13:13h

Nevrijeme, koje je zahvatilo čitavu Crnu Goru, nije poštedjelo ni terene OFK Grbalj, o čemu svjedoče fotografije koje je poslao klub iz Radanovića.

„Pričinjena šteta je ogromna, jer je kompletna ograda srušena i to oko glavnog stadiona, kao i ograda oko pomoćnog terena, a reflektori su srušeni i kompletno su van upotrebe, kao i kabine pored stadiona”.

„Ovo su samo najdrastičniji primjeri, a napominjemo da je nevrijeme pričinilo još niz manjih šteta, ali za nas značajnih radi normalnog funkcionisanja, prije svega odigravanja zvaničnih utakmica”, rekao je potpredsjednik Grblja Milivoje Latković.

Pripreme Grbljana počinju 12. januara, a prva zvanična utakmica 19. februara, pa iz kluba apeluju da im se pomogne da saniraju štetu.

„Obratili smo se Fudbalskog savezu Crne Gore, Upravi za sport i mlade i Opštini Kotor da nam, u skladu sa svojim mogućnostima, izađu u susret i pomognu”, istakao je Latković.

Galerija

Bonus video: